Algemeen parallel

Eén van de speerpunten van BModesto BV is de parallel import van geneesmiddelen voor de Nederlandse markt. Door de goede samenwerking met buitenlandse groothandels hebben wij een grote kennis op het gebied van prijzen en beschikbaarheden in Europa. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en de groothandel en apotheek voorzien van een prijstechnisch concurrerend product. Door onafhankelijk van de Nederlandse industrie te werken zorgen wij voor het grootste voordeel voor onze klant en de best mogelijke beschikbaarheid. Deze besparing merkt u direct!

BModesto kenmerkt zich als onafhankelijke parallel importeur met het snelst groeiende assortiment. Iedere maand voegen wij diverse nieuwe door onszelf parallel geregistreerde geneesmiddelen toe aan onze lijst met beschikbare geneesmiddelen. Met een ruime kennis en ervaring in huis met betrekking tot parallel import blijft ons assortiment snel groeiend en bieden wij een groot voordeel aan steeds meer trouwe groothandels en apotheken.

Kwaliteit staat bovenaan!

Door middel van parallel import leveren wij een identiek geneesmiddel vanuit de Europese markt in Nederland. Dit is mogelijk door de prijsverschillen die in Europa bestaan en het vrij verkeer van handel binnen de Europese grenzen. Uiteraard staat binnen dit gehele proces de kwaliteit van het product constant centraal. Wij werken uitsluitend met gekwalificeerde leveranciers en wij hebben de temperatuur van het product in kaart van leverancier tot klant. Daarnaast werken wij met strakke richtlijnen en protocollen en strenge interne controles om ervoor te zorgen dat het gehele proces vlekkeloos verloopt.

Direct meer besparen!

Een groter prijsvoordeel betekent uiteraard direct een betere besparing in de groothandel en apotheek, maar met alleen prijsvoordeel bent u er als apotheker nog niet, want is het parallelproduct voor uw apotheek wel altijd voor handen? Het opnemen van enkele producten van BModesto kan al snel tot een forse maandelijkse besparing leiden. Wij geven u het advies welk product beschikbaar is en waar u het beste een besparing in kunt realiseren. Door vervolgens samen met ons uit te breiden in het assortiment zal een constante groei in uw besparing mogelijk zijn.

Kortom: U krijgt een identiek, kwalitatief product en bespaart fors in de portemonnee!

  • U bent apotheek, politheek of ziekenhuis en u wilt meer informatie? Klikt u dan hier
  • U bent groothandel en wilt ons product voeren in uw assortiment? Klikt u dan hier 
  • U hebt een andere vraag en u wilt ons contactformulier invullen, klikt u dan hier

 

 - paralleldistributie.png