Geplaatst op 5 november 2019

We blijven groeien en dat blijft niet onopgemerkt. Voor het tweede jaar zijn we door het Financieel Dagblad genomineerd voor een FD Gazellen Award. Met deze nominatie dingen we mee naar de titel ‘snelst groeiende bedrijf van Nederland’.

Om in aanmerking te komen voor deze prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar de omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers.
Op 14 november reizen we af naar Haarlem om te horen of de nominatie verzilverd wordt.

In 2018 namen we al een Gazellen award in ontvangst voor het snelst groeiende bedrijf in de regio West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland). We spraken toen over een “stormachtige groei”. We hadden in 2018 meer dan 20 mensen aangenomen en waren een nieuw en groter pand aan het bouwen. De storm is sinds die tijd niet gaan liggen, integendeel! We hebben in 2019 onze intrek in het nieuwe pand genomen en zijn gegroeid van 60 naar bijna 100 medewerkers.

Een verklaring voor de groei hebben we wel: we doen wat we beloven en wat we doen doen we gewoon goed en dat werpt zijn vruchten af. Neemt niet weg dat we bijzonder trots zijn op deze nominatie. Het is een stukje erkenning voor ons ondernemerschap, onze medewerkers en trouwe klanten. We zien uit naar 14 november en houden u uiteraard op de hoogte.