Ons verhaal

Een korte geschiedenis: BModesto is opgericht in 2014. Begonnen met een klein team op een klein kantoor. Inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met verschillende ondernemingen actief in de zorgmarkt. We hebben een nieuw pand gebouwd dat van alle gemakken is voorzien. Begin 2019 hebben we er onze intrek genomen. Een plek die ons nog beter in staat stelt om onze hoogwaardige kwaliteit te waarborgen. Én een plek waar we met plezier werken. Door blijvende groei hebben we in 2021 een extra locatie toegevoegd. Sinds 2022 is de BModesto Group onderdeel van Uniphar Group. Samen werken wij aan een betere zorg én welzijn van onze dierbaren.

2014

Oprichting BModesto B.V.

Op 20 januari 2014 richt eigenaar Michael Hendriks het parallel-importbedrijf BModesto op te Lelystad.

bmodesto-kantoor-office

2015

Intrek bedrijfspand Artemisweg

BModesto neemt intrek in het bedrijfspand aan de Artemisweg in Lelystad.

Oprichting-bmclinical

2018

Oprichting BMclinical B.V

Zusterbedrijf BMclinical wordt opgericht. BMclinical richt zich op het leveren van geneesmiddelen en overige diensten voor klinische studies.

Ga naar BMclinical.com
Bedrijfspand-minervaweg-bmodesto

2019

Intrek in nieuwe bedrijfspand Minervaweg

Door de enorme groei van de organisatie is er behoefte aan een nieuw bedrijfspand. In februari nemen de medewerkers van BModesto en BMclinical intrek in een gloednieuw, state-of-the-art bedrijfspand.

Oprichting-bmmedical

2019

Oprichting BMmedical B.V.

Met BMmedical wordt een tweede zusterbedrijf aan de organisatie toegevoegd. BMmedical richt zich op de parallel-import van medische hulpmiddelen en OTC.

Ga naar BMmedical.com
Cyress-barnidipine-10mg

2021

BModesto wordt merkhouder Cyress barnidipine 10/20mg

In lijn met de ambitie van BModesto om breder actief te zijn in de zorgmarkt, brengt BModesto het medicijn Cyress barnidipine als merkhouder terug als Nederlands specialité.

LEES MEER
Oprichting BModesto Group

2021

Oprichting BModesto Group

De BModesto Group wordt in 2021 opgericht als overkoepelend merk voor de ondernemingen BModesto, BMclinical en BMmedical.

Ga naar bmodestogroup.com
Extra-locatie-bmodesto-niels-bohrweg

2021

Toevoeging extra locatie Niels Bohrweg

Door de aanhoudende groei van de BModesto Group wordt het pand aan de Minervaweg te klein en verhuist een deel van het kantoorpersoneel naar een extra locatie aan de Niels Bohrweg.

2022

SynCo Pharma en Doncaster Pharma sluiten aan

Dit jaar worden SynCo pharma (Duitse markt) en Doncaster Pharma (UK markt) onderdeel van de BModesto Group.

2022

Overname BModesto Group door Uniphar Group

De Ierse Uniphar Group neemt de BModesto Group over. Met deze overname wordt ook BModesto (entiteit van de BModesto Group) onderdeel van Uniphar Group.

Onze werkwijze

Als klant heb je behoefte aan een goed product voor een scherpe prijs en wil je samenwerken met partners die je vertrouwt. Bij BModesto werken we elke dag om dat vertrouwen te verdienen en te waarborgen. Hoe? Door te doen wat we beloven en te weten waar we het over het hebben. De meeste teamleden draaien al even mee in deze wereld. Ze hebben een berg aan ervaring. Contacten met klanten en leveranciers verlopen dan ook soepel. Hierdoor hebben we een groot internationaal netwerk opgebouwd dat nog altijd groeit. Daarom zijn we in staat de beste producten aan te bieden tegen de beste condities. ledere dag opnieuw.

Zo werken wij aan onze missie: een optimale beschikbaarheid van kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen tegen een zo laag mogelijke prijs.

ons team

Wie zijn de mensen achter BModesto? Onze enthousiaste collega’s zetten zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat apotheken, poliklinische apotheken, ziekenhuizen en groothandels worden voorzien van de juiste middelen, tegen de scherpste tarieven.

Michael Hendriks

Algemeen Directeur BModesto Group

Robin Marcus
Robin Marcus

Directeur Sales & Marketing NL

Patrick Groeneveld
Patrick Groeneveld

Manager Sales & Purchase

Soraya Kramer

Manager Ziekenhuizen

Renske Wisselaar

Manager Ziekenhuizen

Hemmo Dankbaar

Manager Apotheken

Kees van Daatselaar

Manager Apotheken

Jolanda de Rooij

Manager Verkoop Binnendienst

Marco Seetz

Commercieel Medewerker Binnendienst

Maryam Talidi

Commericeel Medewerker Binnendienst

Natalija Olthof

Commercieel Medewerker Binnendienst

Septi Visser

Commercieel Medewerker Binnendienst

BModesto’s ‘Kneusjes’: Licht beschadigde verpakkingen waarvan de primaire verpakking uiteraard onbeschadigd is.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Als onderdeel van de BModesto Group werken wij dagelijks hard om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de beschikbaarheid, toegankelijkheid & betaalbaarheid van wereldwijde zorgmiddelen. Dit doen wij door een optimale beschikbaarheid te realiseren van kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen voor de scherpst mogelijke prijs. Daarnaast zien wij het als onze taak om onze bijdrage te leveren aan de maatschappij. Dit doen wij onder andere door het opzetten van duurzame initiatieven, het steunen van goede doelen en het stimuleren van de (lokale) werkgelegenheid.