Apotheken

Als internationale onafhankelijke farmaceutische groothandel met een bewezen expertise in de parallel import van geneesmiddelen zijn wij een aantrekkelijke partner voor de apotheek. Parallel import levert een belangrijke bijdrage aan de Nederlandse geneesmiddelenmarkt door met scherpe prijzen de geneesmiddelenkosten te verlagen. Door slim in te kopen kun je maandelijks euro’s besparen op je inkoop. Bestellen bij BModesto is eenvoudig en kan op verschillende manieren. Door de korte lijnen is het mogelijk om bestellingen te plaatsen via E-mail, WhatsApp, telefonisch en de live chat op onze website. Ook op logistiek vlak bieden wij uitgebreide mogelijkheden: zo is het ook mogelijk om met een speedfiller of Odessa kast bij ons te bestellen. Uiteraard kun je ook gewoon via het AIS bestellen. Onze accountmanagers helpen je daar graag bij.

Klant worden? Neem onderstaand direct contact op met een van onze accountmanagers.

Kees van Daatselaar
Manager Apotheken
T. +31 (0) 618 852 099
E. k.vandaatselaar@bmodesto.com

Hemmo Dankbaar
Manager Apotheken
T. +31 651 487 596
E. h.dankbaar@bmodesto.com

Poliklinische apotheken

BModesto is een bewezen betrouwbare partner voor poliklinische apotheken. Wij hebben ruime ervaring in het opstarten en uitbreiden van zorgpaden voor poliklinische apotheken en dragen zo bij aan het weer terugbrengen van de medicijnen bij de patiënt. Wij zijn daarnaast flexibel in het koppelen van verschillende klantnummers, waardoor de overhevelingsmiddelen rechtstreeks aan de poliklinische apotheek geleverd kunnen worden en de facturatie op ziekenhuisbudget komt. Wij hanteren voor overhevelingsmiddelen geen minimale orderwaarde.

Klant worden? Neem onderstaand direct contact op met een van onze account managers.

Kees van Daatselaar
Manager Apotheken
T. +31 (0) 618 852 099
E. k.vandaatselaar@bmodesto.com

Hemmo Dankbaar
Manager Apotheken
T. +31 651 487 596
E. h.dankbaar@bmodesto.com

Ziekenhuizen

BModesto is een Nederlandse organisatie, gevestigd in Nederland die de Nederlandse markt vooropstelt. De partnerships met de ziekenhuizen zijn cruciaal voor BModesto. We hebben een breed intramuraal assortiment dat we continu door ontwikkelen. Tegelijkertijd kent onze organisatie zeer korte communicatielijnen, waardoor we flexibel kunnen inspelen op de wensen van de individuele klant. De geneesmiddelen uit de gemaakte afspraken worden op klantniveau gereserveerd en zijn daarmee snel uit voorraad leverbaar. Aanvullende wensen bij het ompakken en verpakken van geneesmiddelen behoren tot onze standaard service. Je profiteert bij BModesto daarom altijd van maatwerk. In het belang van medicatieveiligheid voorzien wij de primaire verpakkingen daarom van een 2D code.

Klant worden? Neem onderstaand direct contact op met een van onze account managers.

Soraya Kramer
Manager Ziekenhuizen
T. +31 618 859 801
E. s.kramer@bmodesto.com

Renske Wisselaar
Manager Ziekenhuizen
T. +31 631 036 917
E. r.wisselaar@bmodesto.com

Vragen? Neem contact met ons op!

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op.