Veelgestelde vragen (FAQ)

Hoe kan ik bestellen bij BModesto?

Bestellen bij BModesto kan op verschillende manieren. Zo kun je je bestelling elektronisch via het AIS verzenden, via de mail verkoop@BModesto.com, telefonisch 0320 216 387 of via de live chatfunctie op onze website.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 telefonisch te bereiken en via de live chatfunctie op onze website. Daarnaast zijn wij beschikbaar via de mail en streven wij ernaar binnen één werkdag met een reactie te komen.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Over het algemeen geldt: voor 16.00 besteld, volgende dag in huis (met uitzondering van weekend- en feestdagen). Bestel je na 16.00, dan komt de bestelling een dag later binnen.

Waar kan ik jullie assortiment bekijken?

Wij sturen onze klanten minimaal één keer per maand onze prijslijst inclusief voorraadposities via de mail. Nog geen klant bij BModesto of de mail gemist? Ons meest actuele geneesmiddelen assortiment is ook te vinden op onze website. Ga hiervoor naar deze pagina.

Hebben jullie een klantportaal?

Helaas hebben wij op dit moment nog geen beschikking over een online portaal. Momenteel wordt hier hard aan gewerkt en wij verwachten dat dit in 2023 tot de mogelijkheden zal behoren.

Ik heb een sorteeroplossing (Smartfill, Odessa, Speedfiller) in de apotheek, kan ik dan wel bij BModesto bestellen?

Ja, dat kan! Voor bovengenoemde en andere sorteeroplossingen is er een logistieke oplossing om bij BModesto in te kopen. Onze Managers Apotheken bekijken graag jouw specifieke situatie en leggen de mogelijkheden uit. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Wat is de minimale orderwaarde bij BModesto?

Het minimale bestelbedrag bij BModesto om je bestelling franco geleverd te krijgen, bedraagt 500 euro. Haal je dit bedrag niet en wil je toch een product ontvangen, dan bedragen de transportkosten 15 euro.

Contact BModesto

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem contact met ons op!