Geplaatst op 18 januari 2022

Robin Marcus is per 1 januari toegetreden bij BModesto als directeur Sales en Marketing Nederland. In zijn nieuwe functie zal hij verdere invulling geven aan de groeiambities van BModesto op de Nederlandse markt. De kersverse directeur voegt met 20 jaar werkervaring in geneesmiddelen een hoop expertise toe aan het bedrijf.

Robin is erg enthousiast over zijn nieuwe rol bij BModesto: “De ondernemende dynamiek van BModesto spreekt mij enorm aan. De organisatie zit in een mooie fase, met een sterke groei die nog fors kan doorzetten. Ze ontwikkelen zich tot een steeds belangrijkere speler in de farmaceutische wereld en het is geweldig om daaraan mee te werken.”

Eigenaren Michael Hendriks en Roy van Voorst zijn erg enthousiast over de komst van Robin: “De komst van Robin past bij onze ambitie om BModesto naar een nog hoger niveau te tillen, zowel in de intramurale als de extramurale markt. Met zijn uitgebreide ervaring in het leidinggeven aan commerciële teams zal hij een belangrijke rol spelen in de groei van BModesto op de Nederlandse markt.”