Lokaal

Als echt Lelystads bedrijf dragen wij de stad en haar inwoners een warm hart toe. Een groot deel van onze werknemers is woonachtig in deze stad. Wij vinden het belangrijk om iets terug te geven. Door het stimuleren van de werkgelegenheid, het rekruteren van lokale medewerkers en het – werken met – en steunen van lokale ondernemers en initiatieven. Daarnaast geven wij studenten en mensen uit de omgeving met een afstand tot de arbeidsmarkt een dynamische werkplek waar zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Zo gaan wij voor een nog beter en leefbaarder Lelystad, voor jong en oud.

duurzaamheid-geneesmiddelenverspilling

Duurzaamheid

Geneesmiddelen zijn een kostbaar goed en daar zijn wij ons maar al te bewust van. Helaas worden er nog steeds jaarlijks miljoenen euro’s verspild aan onnodig weggegooide geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Daarom zetten wij ons heel actief in aan het tegengaan van geneesmiddelenverspilling. Dit doen wij door ons unieke ‘kneusjes’ concept: geneesmiddelen waarbij de verpakking beschadigd is, maar de primaire verpakking uiteraard onbeschadigd is. Deze producten, die veelal worden weggegooid, leggen wij apart en bieden deze aan voor een sterk gereduceerd tarief. Daarnaast werken wij actief samen met PharmaSwap, een online deelmarktplaats waar vraag en aanbod van geneesmiddelen bij elkaar worden gebracht. Zo dragen wij samen met onze klanten bij aan het tegengaan van geneesmiddelenverspilling.

Zorg

Als groothandel in geneesmiddelen hebben wij een belangrijke zorgtaak: apotheken, poliklinische apotheken en ziekenhuizen voorzien van kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen, zodat zij de juiste zorg kunnen verlenen aan hun patiënten. Wij werken dagelijks hard om deze taak zo goed mogelijk te vervullen. Daarnaast steunen wij verschillende goede doelen en initiatieven die zich inzetten voor een betere zorg en welzijn van mensen.