Geplaatst op 7 november 2018

BModesto is door het Financieel Dagblad uitgeroepen als een van de winnaars van de FD Gazellen award in de regio West Nederland (Noord-Holland, Zuid-Holland en Flevoland). De prijs wordt uitgereikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De Lelystadse onderneming nam de prijs op 6 november in Haarlem in ontvangst. Om in aanmerking te komen voor de prestigieuze ondernemersprijs kijkt de jury naar omzetgroei, financiële gezondheid, winstgevendheid en groei van het aantal medewerkers. In december dingt BModesto, samen met de winnaars uit de andere drie regio’s, mee naar de Nederlandse titel.

BModesto bouwt op dit moment een een nieuw pand op bedrijventerrein Zuiderpark, tussen de A6 en de Lage Vaart. De reden: het in 2014 opgerichte bedrijf telt inmiddels ruim 60 medewerkers en groeit nog ieder jaar fors. Hierdoor is het huidige pand aan de Artemisweg nu al te klein. Eigenaren Roy van Voorst en Michael Hendriks zien de Award dan ook als erkenning van hun ondernemerschap. Van Voorst: “Als relatief nieuwe speler in de parallelmarkt van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen, maakt BModesto zowel nationaal als internationaal een stormachtige groei door. Het bevestigt dat we de juiste koers varen en hard werken wordt beloond. Zoiets bereik je niet alleen. We zien de FD Gazellen Award dan ook als een groot compliment voor ons gehele team!”

BModesto
BModesto levert geneesmiddelen aan ziekenhuizen en apotheken. Ze zijn gespecialiseerd in de zogenaamde parallelle import, waarbij producten in het buitenland worden ingekocht en naar Nederlandse maatstaven, zoals het toevoegen van Nederlandse bijsluiters en etiketten, worden doorontwikkeld en vermarkt.