Parallel-import

Parallel-import is het inkopen van geneesmiddelen in landen waar de tarieven op dat moment lager zijn dan in Nederland. Het medicijn is echter identiek aan de Nederlandse variant. Het land van herkomst verschilt per moment en geneesmiddel. Het zijn landen uit de EU waar Nederland een vrij verkeer van handel mee heeft. Het Europese netwerk van BModesto is groot en door onze onafhankelijkheid zijn wij vrij in onze leverancierskeuze. Hierdoor schakelen wij snel en voorzien wij onze klanten van een identiek product tegen een scherpe prijs.

Merkhouder

Naast groothandel in medicijnen is BModesto ook merkhouder van verschillende geneesmiddelen. Als merkhouder dragen wij bij aan een optimale beschikbaarheid van medicijnen. Dit past bij onze ambitie om een nog grotere positieve bijdrage te leveren aan de zorgmarkt in zijn geheel. Op zoek naar een betrouwbare partner in het uitlicenseren van producten? Neem gerust contact met ons op.

Exclusieve Distributie voor derden

Als internationale farmaceutische organisatie beschikken wij over een breed netwerk en een schat aan ervaring met betrekking tot de markt van geneesmiddelen. Hierdoor weten wij als geen ander wat er voor nodig is om de juiste producten op de juiste markten aan te bieden, volgens de meest strikte richtlijnen. In onze rol als merkhouder hebben wij inmiddels bewezen een succesvolle partij te zijn voor diverse farmaceutische bedrijven in het vermarkten van geneesmiddelen.

Vragen? Neem contact met ons op!

Vul onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.